Next-level
bedrijfscommunicatie

VoIP in Amersfoort inzetten in jouw onderneming

VoIP in Amersfoort is niet meer weg te denken wanneer het gaat om het bedrijfsleven. Nederlandse ondernemingen houden van kwaliteitsverbetering en kostenbesparing. VoIP biedt beide voordelen in één pakket. Internettelefonie, ofwel digitale telefonie, wordt steeds vaker ingezet binnen bedrijven die willen groeien, die thuiswerken mogelijk willen maken en die een goede verbinding belangrijk vinden, ook wanneer er gebeld wordt met Glasgow of Milaan.

Bij SIlverCloud Computing zijn we expert op het gebied van de aanleg en onderhoud van VoIP in Amersfoort. Niet alleen kunnen we elk bedrijf in deze regio van advies en een pakket op maat voorzien. We kunnen ook meer informatie geven over de werking en de complete installatie en het onderhoud voor onze rekening nemen. En dat altijd tegen de scherpe prijzen die je van ons gewend bent.

Waarom VoIP in Amersfoort?

Wie niet bekend is met VoIP in Amersfoort: dit is Voice over IP, oftewel bellen op de digitale manier. Het bestaande netwerk wordt gebruikt om te telefoneren met mensen overal ter wereld. Hierbij wordt geen telefoonabonnement gebruikt, omdat dit volledig via het internet gebeurt. Je voelt daarmee het eerste voordeel al aankomen; de kosten zijn vele malen lager. Niet alleen voor bedrijven die regelmatig internationaal moeten bellen, maar ook voor de bedrijven die vaak lange gesprekken moeten voeren met partners en klanten binnen Nederland.

Een ander groot voordeel dat steeds belangrijker wordt, is dat een verbinding niet gekoppeld wordt aan een telefoon, maar aan een IP-adres. Daarmee kan elke medewerker gewoon thuiswerken en daar gebeld worden door de medewerkers, klanten en partners die te woord gestaan moeten worden. Ook hier weer zonder extra kosten, want ‘doorschakelen’ is niet meer nodig.

VoIP in Amersfoort heeft daarnaast de voorkeur voor veel bedrijven omdat de kwaliteit van de verbinding vele malen beter is. Ook is dienstenintegratie mogelijk, bijvoorbeeld door samen te werken aan hetzelfde document tijdens het bellen via het internet. Ook andere diensten kunnen eenvoudig gekoppeld worden.

Hoe installeer ik VoIP in Amersfoort?

Het opzetten van een goed netwerk is van belang wanneer het gaat om de voordelen van VoIP in Amersfoort. Ook is uitleg en training wel net zo handig, zodat elke medewerker precies weet hoe het systeem werkt en wat de exacte mogelijkheden zijn. Daarom komt SilverCloud Computing graag naar je toe om uit te leggen wat de mogelijkheden zijn. Daarna voorzien we je van een volledig vrijblijvende offerte.

Geef je akkoord? Dan plannen we direct de installatie van VoIP in Amersfoort voor jouw bedrijf in. Zo kun je zo snel mogelijk profiteren van de uiteenlopende voordelen.

Wil je meer weten of direct een afspraak maken? Neem dan contact op via ons contactformulier. Je kunt ons ook direct bellen op 088 256 00 50.

partners

NEXT-LEVEL
BEDRIJFSCOMMUNICATIE

De volgende stap voor jouw bedrijf?

Wil je weten wat Next-level bedrijfscommunicatie voor jouw team kan betekenen?
Vraag vrijblijvende een demonstratie aan en ontdek de voordelen.

[contact-form-7 id=”336″ title=”Demonstratie_aanvraagformulier”]

Webinar “Xelion 8.1: Wat kan het voor u toevoegen?”

Webinar “Xelion 8.1: Wat kan het voor u toevoegen?”

Veel van onze klanten maken gebruik van Xelion, de oplossing voor telefonie. Al onze klanten zijn sinds 2022 gemigreerd naar Xelion 8. Met name de vele nieuwe functionaliteiten in Xelion 8, die de oplossing nog veelzijdiger maakt, waren wij van mening dat dit de...

Lees meer
Vacature Support Engineer

Vacature Support Engineer

Ben jij een Support Engineer die blij wordt van het helpen van klanten die ICT-vraagstukken hebben? Heb jij de ambitie om je verder te ontwikkelen tot een ware 365-goeroe en word jij daarmee hét aanspreekpunt voor onze digitale werkplek BrainOnline 375? Ben je...

Lees meer
Vacature Netwerk Engineer

Vacature Netwerk Engineer

Ben jij een Netwerk Engineer die graag wil werken aan verschillende en uitdagende netwerken? Heb jij de ambitie om je verder te ontwikkelen tot een ware netwerk-goeroe? Ben je daarnaast zelfstandig, communicatief vaardig, flexibel en heb je een passie voor netwerken...

Lees meer