Ben jij een Netwerk Engineer die graag wil werken aan verschillende en uitdagende netwerken? Heb jij de ambitie om je verder te ontwikkelen tot een ware netwerk-goeroe? Ben je daarnaast zelfstandig, communicatief vaardig, flexibel en heb je een passie voor netwerken en de daarbij behorende security-eisen? Vind je IoT-oplossingen zoals track-and-trace en cloud-based IoT monitoring interessant? Dan zoeken wij jou!

De Organisatie:
SilverCloud is een bedrijf in de bloei van haar leven. SilverCloud bestaat uit SilverCloud Computing, die zich richt op het MKB en uit SilverCloud Zorg IoT, die zich specifiek richt op de zorg. De twee slogans die we daarbij hanteren zijn: “Large enough to serve you, small enough to know you” en “Van werken met technologie in de zorg naar technologie die werkt voor de zorg”. Onze cultuur is open, ontspannen en we geloven in ‘samen sterk’. Daardoor is er ook alle ruimte om je eigen inbreng mee te nemen.

De Functie:
Als Netwerk Engineer bij deze organisatie werk je zelfstandig zowel op kantoor als op locatie bij klanten. Je helpt bij het ontwerpen, beheren en verbeteren van netwerken. Daarnaast geef je adviezen en ben je een sparringpartner voor het uitwerken van complexe vraagstukken. Je werkt in technisch uitdagende ICT-omgevingen met apparatuur en oplossingen  van merken zoals Fortinet, Blyott en Docksters.

Een greep van de werkzaamheden in deze functie zijn:
– Configureren en installeren van beveiligde netwerkoplossingen, zowel bedraad als wifi.
– Realiseren van Real Time Lokalisatie oplossingen
– Adviseren van klanten over netwerk en IoT oplossingen
– Deelnemen aan uiteenlopende projecten en verbeterprojecten;
– Coördineren van de uitrol van grotere netwerken en oplossingen;
– Verhelpen en voorkomen van storingen in de gehele netwerkomgeving;
– OnSite bezoeken van (grotere) klanten.
– Analyseren van netwerkrapportages
– Configureren en realiseren van IoT-oplossingen bij diverse klanten

Gevraagd Profiel:
Om in aanmerking te kunnen komen voor de bovenstaande functie zijn de volgende punten van  belang:
– Je beschikt over aantoonbare kennis en ervaring van netwerkbeheer;
– Je beschikt over een zeer goede en uitgebreide kennis van routing, switching, wireless, firewalls en security-oplossingen;
– Je beschikt over goede presentatie skills en bent vaardig in het afgeven van technische adviezen;
– Je bent bekend met diverse netwerk protocollen en hebt bij voorkeur kennis van Fortinet apparatuur

Overige eisen aan deze functie zijn:
– Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
– Je hebt een zelfstandige en proactieve werkhouding en hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
– Je bent communicatief sterk en bent tevens een échte teamplayer;

Arbeidsvoorwaarden:
De arbeidsvoorwaarden zijn hier erg goed. Een marktconform salaris (afhankelijk van ervaring), aangevuld met prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ruimte voor een lease-auto, 25 vakantiedagen, pensioenregeling, laptop en smartphone, vrijdagmiddagborrel, gezamenlijk lunchen en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling! Binnen onze organisatie wordt je niet gezien als nummer en bieden we enorm veel vrijheid en in samenspraak veel mogelijkheden omtrent jou perfecte arbeidsvoorwaardenpakket!

Dienstverband:
Vast

Interesse?
Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via

hr@silvercloud.nl