Efficiënt en zonder gedoe
Direct en overal optimaal overleg

Next-level bedrijfscommunicatie: slimme vergaderkamers

Wilt u wel vergaderen, maar geen reistijd? Wilt u een interactieve presentatie geven aan de directie in Utrecht vanuit uw hotelkamer in Brussel? Bent u op zoek naar een manier om ‘on the spot’ en direct met alle betrokken collega’s, klanten en leveranciers te overleggen?

Slim vergaderen is het logische vervolg op bellen en face-to-face contact.

Accepteer de uitnodiging in uw agenda, klik op JOIN en neem deel aan het overleg.

Snelle besluitvorming

Het zien van non-verbale communicatie zorgt voor snelle beslissers.

Geen uren reistijd en fileleed

Wat een tijdwinst levert dat op.

Iedereen kan meedoen

Collega, klant of leverancier. Of u nu op een beurs in Shanghai staat of thuis aan de keukentafel werkt.

Bespaar op reiskosten

 Geen onnodige ritjes naar het hoofdkantoor.

Draag bij aan een beter milieu

Als het kan, laat u de auto staan.

Slim vergaderen

Slim vergaderen is een markt die naar u toe komt. Uiteindelijk doet iedereen mee. Wij zien het als de beste uitbreiding op bellen en face-to-face contact, niet als vervanging.

Wij geloven in de kracht van eenvoud en leveren technologie die past bij uw wensen. Waarom moeilijk doen als communiceren juist zo makkelijk kan?

Next-level bedrijfscommunicatie


Next-level bedrijfscommunicatie

Virtueel vergaderen is voor iedereen, maar in de vorm zoals wij die aanbieden perfect voor bedrijven vanaf 10 werknemers en meerdere vestigingen.

Bent u op zoek naar een snelle en efficiënte manier om ‘on the spot” met collega’s klanten en leveranciers te overleggen?

Word elke virtuele meeting weer blij verrast

Natuurlijk kunt u zelf Teams, Zoom of Skype-for-business installeren en gebruiken. Maar wilt u hier echt optimaal gebruik van maken, kies dan ook voor bijpassende hardware. Dan communiceer u pas echt next level.

Nooit meer van het kastje naar de muur

Iedereen kent wel zo’n situatie: u zit met een vraag en uw collega’s sturen u van de een naar de ander. Maar u wilt graag NU antwoord. En dat kan! Stuur iedereen direct vanuit uw Outlook-agenda een uitnodiging en ontmoet elkaar in uw virtuele vergaderruimte.

Met plezier virtueel communiceren

Optimaal gebruiksgemak, wie houdt daar nou niet van? We leveren niet alleen de apparatuur, samen met u zorgen we ervoor dat iedereen er ook gebruik van maakt. Door training, coaching en tutorials afgestemd op uw behoefte

Je bepaalt zelf of je in beeld bent

Wilt u wel meekijken, maar liever niet zelf in beeld? Dat kan. Kies voor de optie ‘beeld uit’.

Presentaties zonder zorgen

Nooit meer gedoe met kabeltjes die missen of een HDMI-aansluiting die niet werkt. Maak gewoon direct draadloos contact met het scherm. Wil een andere collega ook presenteren? Dat kan. Met een simpele druk op de knop neemt hij het scherm over.

 

 is onze partner voor silmme vergaderkamers. Simpelweg omdat zij gewoon de beste zijn in het leveren van hoogwaardige producten die perfect aansluiten op elk gewenste netwerk.

Slimme vergaderkamers van SilverCloud verbindt mensen met een kraakheldere audio en HD-video kwaliteit dankzij de hardware van Yealink.

Lees verder

Slimme vergaderkamers van SilverCloud verbindt mensen met een kraakheldere audio en HD-video kwaliteit dankzij de hardware van Yealink (dit is wel afhankelijk van de internetverbinding). Zo creëert u samen een optimale online samenwerking en overbrugt u locaties over elke afstand en elk apparaat. Gebruikers ervaren dit als een zeer prettige manier van vergaderen, terwijl de efficiëntie wordt verbeterd met als gevolg, lagere kosten en snelle besluitvorming.

Verbind iedereen vanaf elk apparaat, overal
Wij bieden meerdere manieren aan om makkelijk deel te nemen aan een overleg. SilverCloud heeft een effectieve realtime oplossing onder de noemer slimme vergaderkamers, waarmee een einde komt aan typische netwerk- en conferentie-uitdagingen. Op de zorginstellingen kunnen gebruikers dankzij het room system genieten van een eenvoudige HD-videooverleg. Onderweg kunnen ze deelnemen aan een overleg met hun pc of mobiele apparaat, of zelfs door simpelweg een webbrowser te openen, deelnemen via inbellen is ook mogelijk.

Optimale conferentie-ervaring
Slimme Vergaderkamers komt tegemoet aan de behoeften van verschillende overleg scenario’s met uitgebreide overlegbesturingsfuncties, waaronder dempen/dempen opheffen, camera in-/uitschakelen, vergaderingsinformatie delen, opnemen, de videolay-out van het overleg aanpassen voor elke deelnemer, enz. Bovendien ondersteunt slimme vergaderkamers interessante functies zoals het delen van inhoud, whiteboard en annotatie, wat de efficiëntie van het overleg aanzienlijk verbetert

Statistische analyse van Grafische weergave van de diverse overleggen, MCU-resources en oproepdetailrecords verbeteren op effectieve wijze de resourcestatistieken en -analyse voor de beheerder. Diagnose en beheer op afstand verbeteren de beheerefficiëntie van de slimme vergaderkamers door het inzetten van het Yealink-platform. Door een externe opnameserver toe te voegen, kunnen media worden opgenomen, opgeslagen en on-demand worden geleerd.

Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos

partners

Wilt u weten wat slimme vergaderkamers voor uw team kunnen betekenen?
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan en ontdek de voordelen.

Naam(Vereist)
Privacybeledi(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.