Next-level bedrijfscommunicatie

Echt verbonden: zakelijke telefonie

Wilt u nooit meer omzet missen door een gemist gesprek? Heeft u tijdelijk behoefte aan een extra acccount, omdat u een stortvloed aan telefoontjes verwacht vanwege die actie? Wordt uw vaste toestel wel opgenomen als u ziek bent?

Bereikbaarheid goed geregeld

Zakelijke telefonie is bereikbaarheid met een hoofdletter B.

Tevreden klanten en ontspannen medewerkers, want de bereikbaarheid is gewoon goed geregeld.

 

Blije klanten, blij bedrijf

Niets is zo frustrerend als u NU iemand telefonisch wilt spreken en alleen maar die piep in uw oor hoort; niemand die opneemt. Voorkom gefrustreerde klanten door het goed inrichten van uw bereikbaarheids-systeem. Denk aan terugbelmogelijkheden, voicemail, een bandje of een fijn wachtmuziekje.

Beter inzicht, betere bereikbaarheid

Rapportages maken de call flow inzichtelijk. Wanneer bellen klanten? Hoe lang hangen ze in de wacht? Wat is de tijdsduur van een gemiddeld gesprek? Natuurlijk is dat relevante informatie voor een callcenter, maar voor een garagebedrijf of notariskantoor is dit niet minder belangrijk. Als u weet wat u kunt verwachten, kunt u ervoor zorgen dat u goed bereikbaar bent.

Bespaar tijd, klantinformatie is snel voor handen

Uw CRM-systeem is gekoppeld aan uw telefoon. De klant hoeft niet te wachten totdat u ein-de-lijk al zijn gegevens paraat hebt. Die verschijnen namelijk direct met de inkomende oproep in uw scherm. Scrol direct door de klantkaart. Handig!

“Geen overlast op de werkvloer door een continu rinkelende telefoon en geen ontevreden klanten omdat de telefoon niet wordt opgenomen. Als onze receptionist niet op haar plek zit, krijg je als beller een wachtmuziekje te horen. Is Linda net iets langer weg, dan word je doorgestuurd naar een groep andere collega’s. Nog weer een volgende fase is het bijschalen van nog meer medewerkers, doorschakelen naar mobiele telefoons of het afspelen van een bandje. Je kan zelf aangeven hoe deze call-flow ingericht moet worden voor het bedrijf. Dit werkt echt fantastisch.”  – Robert

Zakelijke telefonie iets voor jou?

Als je een bedrijf hebt met 2 tot 500 medewerkers, is zakelijke telefonie, in de vorm zoals wij die aanbieden, perfect.

N

Weet wie bereikbaar is en wie niet

U hoeft niet langer alle collega’s van afdeling inkoop, verkoop of administratie één voor één op te bellen om te ontdekken wie er allemaal bereikbaar is of niet. Met zakelijke telefonie weet u dat door de presentielijst. Heel handig.

N

Telefoonboom 2.0

U heeft een uitgedachte routing voor al uw calls. Het is duidelijk wie wie waarneemt en wanneer.

N

Bewegingsvrijheid voor de receptionist

U kunt even weglopen van de receptie om een kopje thee te halen en toch geen telefoontje missen. Neem ‘de receptie’ gewoon mee.

N

Overal connected

Medewerkers kunnen ook vanuit huis bellen of chatten met alle mogelijkheden van Xelion.

N

Gebruik de app

Xelion heeft ook een app die op een smartphone geïnstalleerd kan worden. Deze app is heel eenvoudig in gebruik. Hierdoor kunt u ook met uw mobiel bereikbaar zijn op de zakelijke telefooncentrale.

N

Klantvriendelijkheid levert op

Goed bereikbaar zijn is goud waard en daarom is zakelijke telefonie zo’n geweldige investering.

 

Overal bereikbaar!


 

Hoe werkt zakelijke telefonie?

$

Natuurlijk maakt u gebruik van de oude en vertrouwde belfuncties zoals bijvoorbeeld:

  • belgroepen
  • doorschakelen
  • voicemail
  • keuzemenu
  • wachtmuziekje
$

Wil u een gesprek opnemen? Dat kan. Laat het de ander in verband met privacy wel even weten.

$

Helemaal handig is dat het systeem samenwerkt met je CRM-systeem.

$

Belt u graag met een headset vanaf uw computer, liever met uw mobiel of oldskool met een vast toestel? Het kan allemaal. En kunt u niet kiezen? Mix het dan; Op kantoor een vast toestel, onderweg de mobiele app.

$

Zit u in een vergadering en wilt u niet gestoord worden door inkomende oproepen? Stel dit alvast in in uw agenda en ontvang geen telefoontjes. Bellers worden doorgeleid naar iemand die wel bereikbaar is.

$

Snel een gebruikersaccount erbij of een -account eraf? Geen probleem. Mail ons even voor het snel op- of afschalen van lijnen. U betaalt per persoon, per maand.

$

Ruis op de lijn of een slechte verbinding? Lastig. Als u gebruikmaakt van ons netwerk, kunnen wij dit voor u oplossen.

Wat u van Silvercloud Computing kunt verwachten:

Demonstratie

Laten we eerst alle mogelijkheden doornemen en dat zijn er veel.

Adviesgesprek

Wat past bij u en uw bedrijf. Hoe belangrijk is bereikbaarheid voor jullie?

Integratie

Leveren we alleen de software of ook de bijpassende telefoontoestellen en headsets? Bijkomend voordeel van hardware via ons is dat wij deze ook onderhouden.

Implementatie

Pas wanneer jullie alle ins en outs van zakelijke telefonie kennen, gaan wij weer naar huis. Maar no worries, jullie hebben het systeem zo onder de knie.

Beheer

Wij zorgen ervoor dat het communicatieplatform open is en naar behoren werkt. En is er toch een keer een probleempje, dan lossen wij dat natuurlijk op.

Zorg voor blije klanten en regel je bereikbaarheid gewoon goed, dat is het waard. SilverCloud Computing is ervan overtuigd dat bereikbaarheid het belangrijkste is. En als u onze overtuiging deelt, wacht dan niet langer. Wij zijn bereikbaar.

 

Xelion: Onze partner voor zakelijke telefonie

Binnen bedrijven krijgt telefonie vaak niet de aandacht die het wel verdient. Bereikbaarheid is kostbaar, want het levert je een hoge klanttevredenheid op.

Wij werken met Xelion, omdat wij vinden dat zij echt begrijpen hoe belangrijk goede bereikbaarheid is. Maar bereikbaar zijn begint met bedenken wat bereikbaarheid voor jouw bedrijf betekent. Wanneer ben je bereikbaar en wie neemt dan de telefoon op? Wie zit achter de chat? En is locatie bepalend voor bereikbaarheid? Als je dat scherp hebt, regel je bereikbaarheid die echt meer waard is. Wij bieden je een totaalpakket, dus voor welke functionaliteiten je ook kiest, je betaalt één prijs.

partners

Wilt u weten wat zakelijke telefonie voor uw team kan betekenen?
Vraag vrijblijvend een demonstratie aan en ontdek de voordelen.

Naam(Vereist)
Privacybeledi(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.