Next-level
bedrijfscommunicatie

Bepaal zelf waar je werkt: digitale werkplekken

Wil jij je out-of-office op het vliegveld nog aan kunnen zetten? Wil je werken terwijl je in de wachtkamer van de tandarts wortel zit te schieten? Is je kind onverwacht ziek of is je land in crisis en wil je vanaf thuis in alle bedrijfssystemen kunnen inloggen?

Hét antwoord op flexibel werken

Een digitale werkplek is echt niet alleen bedoeld voor de digital nomad. Digitale werkplekken zijn hét antwoord op flexibel werken. Niet langer afhankelijk van locatie of computer. Werk op kantoor, thuis, in de bieb, bij de klant, vanaf het strand …

Een eigen server is niet meer nodig. Alles wat je nodig hebt, is toegang tot een browser à la Google Chrome, Explorer, Safari of Edge.

Altijd alle info bij de hand

Klantcontactgegevens check je overal. Je CRM draait zelfs op je mobiele telefoon als dat nodig is.

Goedkoop en duurzaam

Je laptop hoeft geen zware programma’s te laden, een refurbished chromebook werkt daarom prima. Dat is pas duurzaam.

Bespaar een FTE

 Besteed je ICT uit. Digitale werkplekken schelen je een fortuin aan loon en opleidingskosten. Een digitale werkplek heb je al vanaf €25,- per maand.

Minder zorgen

Geen zorgen om een veiligheidslek, een server die stuk is of een IT’er die ziek is.

Dubbele back-up en je kunt altijd terug naar een oude versie

Jouw waardevolle documenten zijn bij ons in goede handen. Zelfs in het onwaarschijnlijke geval dat een hacker je online blokkeert, kun je altijd nog bij jouw gegevens, want we slaan ze ook offline op.

TIP: vergeet ook de beveiliging van je lokale netwerk niet. Want ook al maak je gebruik van digitale werkplekken, ergens hangt er een router en zijn er access points. Voorkom onaangename verrassingen vanuit die hoek en laat ons ook de support bieden die je daarvoor nodig hebt. Scheelt je weer een virus, of twee.

Hoe werkt zo’n digitale werkplek?

Meer flexibiliteit voor jouw medewerkers door de digitale werkplek van SilverCloud. Plaats en tijd onafhankelijk aan de slag kunnen.

Flexibel werken wint op heel veel fronten terrein. Wil jij jouw mobiele strategie onder de loep leggen en een goede strategie bepalen bel dan 088 256 00 50

N
Ga naar je online omgeving, log in met jouw persoonlijke gegevens en tadaaaa, je kunt aan het werk in een op-en-top beveiligde werkomgeving.
N

Je CRM-systeem, of misschien wel je reserverings- of planningssysteem, nemen we mee in je online omgeving.

N

Wil je terug naar je bestanden van gisteren? No problem. Bel of mail ons even en we plaatsen de bestanden terug.

N

Voordat jij last hebt van een hick-up ­– bijvoorbeeld een slechte live-verbinding – hebben wij ‘m vaak al opgelost. Hoe fijn is dat.

N

Raakt je opslag vol? Wij informeren je op tijd en regelen meer opslagruimte voor je als je dat wilt en nodig hebt.

N

Betaal per persoon en wil je op- of afschalen? Een mailtje is genoeg. Start er morgen een stagiair? Als je dat vandaag laat weten, heb je je inlog op tijd. Kan je stagiair direct van start.

Overal bij je digitale werkplek!


 

Wat je van Silvercloud Computing kunt verwachten:

Adviesgesprek

We inventariseren samen wat je echt nodig hebt. Vooral handig als je extra applicaties – die nu op je eigen netwerk draaien – wilt toevoegen.

Regel je eigen werkplekken online

Ga jij voor standaard met topservice? Dan kun je ook online je digitale werkplekken regelen.

Laat ons dan weten welke e-mailadressen je wilt gaan gebruiken en wij regelen een veilige e-mail- en een online omgeving voor je. We integreren je huidige e-mail, zodat we deze kunnen managen. Lees: cyberaanvallen voorkomen door phishingmail te blokken.

Beheer

Wij voeren op afstand het onderhoud en beheer uit. Digitale werkplekken creëren of verwijderen regelen we binnen 24 uur.  

Gemak

Achter de schermen verzorgen wij jouw volledige IT. Dat scheelt jullie tijd, irritatie, moeite en daarmee dus ook heel veel geld.

KIES NU VOOR VEILIGHEID

Vraag een adviesgesprek aan

SilverCloud Computing gelooft in de eenvoud van technologie. Zo simpel als wat. En wij bewijzen dat gemak niet veel hoeft te kosten en heel veilig kan zijn. Waar wacht je nog op?