2 maanden gratis audio conferencing

In deze roerige tijden, waar we allemaal in de greep zijn van het coronavirus (Covid-19), begrijpen wij dat er snel geschakeld moet worden binnen de bedrijfsvoering. Dit houdt onder andere in dat thuiswerkplekken, een audio-conferencing en/of een video-conferencing systeem snel ingericht moet worden zodat de continuïteit binnen uw bedrijf gewaarborgd blijft.

Wij adviseren u graag.

SilverCloud Computing stelt voor iedere organisatie twee maanden audio-conferencing (onderdeel van connected telefonie) gratis ter beschikking. Deze rooms zijn erg toegankelijk en vragen geen ICT-kennis of extra applicaties, waardoor deze heel laagdrempelig zijn in het gebruik. U belt naar een telefoonnummer, geeft de pincode in die u is toegestuurd en u bent klaar om te vergaderen!

Naast een laagdrempelige audioconferencing-oplossing is er een enorme vraag naar videoconferencing en chat-mogelijkheden. Inmiddels werken vele organisaties en onderwijsinstellingen met MS teams en is de adoptie van deze technologie verbazingwekkend snel gegaan.

Wij kunnen MS teams ook voor u inrichten, inclusief eventueel benodigde hardware, denk aan headsets, camera’s en vaste video-telefoons om hier gebruik van te maken. Reageer snel en waarborg de continuïteit binnen uw bedrijf.

MS teams is niet de enige oplossing en in sommige situaties ook niet de juiste. Naast MS Teams (MS Team Rooms) leveren wij virtueel vergaderen (Yealink videoconferencing), een laagdrempelig alternatief met een aantal grote voordelen, waaronder presentatieondersteuning.

Wij zijn uw partner in virtueel vergaderen, connected telefonie, digitale werkplek en slimme netwerken. Wanneer u van één van onze oplossingen meer informatie wenst, neem contact met ons op.

Bel 088 256 00 50 of mail naar info@silvercloudcomputing.nl.

Met vriendelijke groeten,

Team SilverCloud Computing

Heeft u vragen? Neem contact op:

[contact-form-7 id=”44″ title=”Contactformulier”]