Next-level
bedrijfscommunicatie

Aangenaam

Wij zijn SilverCloud Computing en gaan voor next-level bedrijfscommunicatie en wij geloven dat slimme inzet van technologie, de zogenaamde Digitale Transformatie, niet alleen is voorbehouden aan grote organisaties, maar juist voor middelgrote en klein bedrijven (MKB) een groot verschil kan en zal betekenen. 

De oprichters van SilverCloud

Peter Sminia
Managing Partner

Peter is na zijn studie informatica in Enschede en Delft zijn carrière begonnen als Software Architect en Project Manager bij Philips en daarna Digital Equipment. Het decenia daarna is hij verantwoordelijk geweest voor de Service Organisatie in de ondersteuning van bedrijf kritische toepassingen.

Lees meer over Peter

De laatste 12 jaar heeft hij als Chief Operating Officier en Chief Innovation Officer leidinggegeven aan Levi9’s software development centers in Centraal en Oost-Europa en applicaties ontwikkelt en onderhouden voor grote enterprises.

De innovaties op het gebied van data beveiliging, Cloud Services (AWS, Azure), IoT en Data Science vinden nu hun weg naar een bredere doelgroep (middelgrote bedrijven). Deze trend wordt vertraagd door het gebrek aan goede IT-partners die hierin kunnen assisteren en leiden. Peter’s ambitie is dat met SilverCloud Computing wél te doen.

Peter wordt veelvuldig gevraagd voor ad interim ICT-manager, risicoanalyse assements, het opzetten van regie-organisaties en de begeleiding bij ISO 27001 implementaties.

Wim Koopman
Managing Partner

Wim Koopman is één van de oprichters van SilverCloud Computing. Wim is een zeer ervaren ICT-er die in een vroeg stadium heeft ingezien dat beveiliging van data een cruciaal onderwerp zou worden op de kalenders van vrijwel ieder bedrijf.
 

Lees meer over Wim

Met deze gedachte in het achterhoofd heeft hij hiervoor diverse certificeringen behaald, waaronder CISSP, CEH, CSSP en cDPO.

Deze certificeringen in combinatie met zijn jarenlange ervaring is hij de juiste gesprekspartner voor u, waar het gaat om uw beveiliging. Het zal u dan ook niet verbazen dat databeveiliging één van de speerpunten is van SilverCloud Computing.

Naast zijn professionele carrière is Wim ook veel te vinden in de vrijwilligers omgeving bij de lokale sportclub, maar ook bij de lokale overheid.

Wim vind het belangrijk om verder te kijken dan alleen het hier en nu om zo te zorgen dat er ook wat achterblijft voor de volgende generatie.

Beleid voor kwaliteit en informatiebeveiliging
met specifieke beheersmaatregelen

Bij SilverCloud staat kwaliteit in dienstverlening en zorgvuldig omgaan met informatieveiligheid en dataprivacy hoog in het vaandel. Dit is niet alleen een kwestie van processen en technische maatregelen maar ook, specifiek, van bedrijfscultuur en persoonlijke motivatie.

Een tweede culturele waarde binnen ons bedrijf is transparantie en daarom delen wij graag met u ons “kwaliteit en informatiebeveiligingsbeleid” zoals die ook gedeponeerd is voor de ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen.

Op het gebied van kwaliteit- en informatiebeveiliging zijn altijd verbeteringen en aanpassingen mogelijk op basis van gewijzigd inzicht, nieuwe technologieën, nieuwe eisen en wensen en wettelijke maatregelen, wij waarderen uw “feedback” en garanderen u dat we deze ter harte nemen.

Namens alle medewerkers van SilverCloud hartelijk dank voor uw getoonde vertrouwen.

Lees hiernaast ons beleid ten aanzien van de informatiebeveiliging.

SilverCloud heeft een dochteronderneming genaamd SilverCloud Zorg IoT.

SilverCloud Zorg IoT richt zich speciaal op zorginstellingen met alle specifieke ICT behoeftes die daarbij horen.

Het streven van SilverCloud Zorg IoT is om zorginstellingen op een gebruikersvriendelijke en pragmatische wijze te ondersteunen in het adopteren van innovatieve Internet of Medical Things (IoMT) oplossingen.

De twee speerpunten van SilverCloud Zorg IoT zijn real time lokalisatie van apparatuur en cloud based IoT monitoring waarmee data voor idereen visueel inzichtelijk wordt gemaakt.

Kijk voor meer informatie op www.silvercloudzorgiot.nl

Van “werken met technologie in de zorg”
naar “technologie die werkt voor de zorg

Klik hier voor meer informatie
over realtime lokalisatie

Klik hier voor meer informatie
over cloud based IoT monitoring