SilverCloud Computing is vanaf heden
een value added partner van Blyott.


Blyott richt zich op pragmatische, kosteneffectieve “Real-Time Localisation” in de zorgsector. Na een zeer succesvolle start in de Cure sector is SilverCloud aangesteld als partner om dit succes verder uit te bouwen en ook de Care sector te laten profiteren van minder zoektijd voor zorgpersoneel en een efficiënter gebruik van medische hulpmiddelen.

 

Het op een eenvoudige en kosteneffectieve manier kunnen lokaliseren van (medische) hulpmiddelen zoals tilliften, matrassen, pompen e.d. door een simpele app op de smartphone die de verzorgende ontlast van onnodige zoek acties.
Daarnaast kan tot 30% bespaart worden door effectief te weten over welke middelen een zorginstelling beschikt, waar deze exact staan en of ze wel of niet gebruikt worden.

Onze oplossing maakt gebruik van de bestaande Access Points (indien geschikt) en is een complete cloudoplossing welke schaalt en middels een open API naadloos integreert met andere systemen waaronder natuurlijk de asset-registratie applicatie.
SilverCloud Computing is een value added partner van Blyott en richt zich op zorginstellingen (Care) waar eenvoud, kosteneffectiviteit en gebruikersgemak hand -in-hand moeten gaan met echte tijdsbesparing en geldbesparing.

 

Blyott is een op machine learning gebaseerde, modulaire, betaalbaar en gebruikersvriendelijke “Real Time Location Service (RTLS)” platform.
Het biedt zorginstellingen inzicht in hun assets en kan leiden tot aanzienlijke besparingen tot wel 30% alsmede blije werknemers door ze te ontlasten van dagelijkse monotone taken.

Moderne technologie simpel maken en verpakken op een ethische en menselijke wijze om de Zorg gezamenlijk te verbeteren.
SilverCloud Computing verzorgt consultancy, implementatie, training/adoptie en onderhoud voor deze innovatieve en pragmatische Internet of “Medical Things “ (IotM) oplossing.

Neem vrijblijvend contact met ons op en gezamenlijk doen we een Proof of Concept.

Heeft u vragen? Neem contact op:

[contact-form-7 id=”44″ title=”Contactformulier”]