SilverCloud Computing meiden- en vrouwensponsor Sparta Nijkerk.


SilverCloud Computing is voor minimaal de komende twee seizoenen sponsor van het Meiden- en Vrouwenvoetbal bij Sparta Nijkerk.

Deze tak bestaat inmiddels uit ca. 250 leden van onze vereniging en groeit nog steeds.

 

Wim Koopman, Managing partner van SilverCloud Computing, geeft aan waarom zijn bedrijf dit graag wil sponsoren:

“Wij zijn al meerdere jaren lid van de BusinessClub en ook al langere tijd het gezicht van Vrouwen 1.
We steunden het hoogste vrouwenelftal vooral door ze onder andere te voorzien van een volledige kleding set.

In juli van dit jaar zijn we benaderd door Sam Gersen, coördinator van het meiden- en vrouwenvoetbal binnen de vereniging en door Rijk Veer van de sponsorcommissie.
Een aantal clubmensen heeft een prachtig ambitieus plan uitgewerkt om de komende jaren de meiden- en vrouwentak van de vereniging verder te professionaliseren.

Het uiteindelijke doel is om Vrouwen 1 op Hoofdklasseniveau te laten spelen. Dat betekent dat er nog tweemaal gepromoveerd dient te worden.

Dit vergt natuurlijk ook investeringen waar de hulp van sponsors gewenst is en daar dragen wij als SilverCloud Computing graag aan bij.

Als oud-voorzitter van Sparta Nijkerk vind ik het prachtig om te zien dat we naast natuurlijk de Hoofdsponsor, een Verenigings- en een Jeugdsponsor nu ook een Meiden- en Vrouwensponsor kennen bij onze club.”

Wat doet SilverCloud Computing?

Wij gaan voor next-level bedrijfscommunicatie en wij geloven dat slimme inzet van technologie, de zogenaamde Digitale Transformatie, niet alleen is voorbehouden aan grote organisaties, maar juist voor middelgrote en klein bedrijven (MKB) een groot verschil kan en zal betekenen. Bij SilverCloud staat kwaliteit in dienstverlening en zorgvuldig omgaan met informatieveiligheid en dataprivacy hoog in het vaandel. Dit is niet alleen een kwestie van processen en technische maatregelen maar ook, specifiek, van bedrijfscultuur en persoonlijke motivatie.

Heeft u vragen? Neem contact op:

[contact-form-7 id=”44″ title=”Contactformulier”]