SilverCloud Computing heeft voor ZNWV drie vergaderkamers ingericht met MS-Team Yealink apparatuur.

Zorggroep Noord-West Veluwe (ZNWV) biedt passende zorg voor ouderen, thuis of op een locatie van de Zorggroep in de gemeenten Ermelo, Harderwijk, Putten of Nunspeet. Zij zorgt ervoor dat u zich in vertrouwde handen voelt.

ZNWV heeft, zoals veel zorginstellingen, versneld MS-Teams in gebruik genomen om het (collegiale) contact, ook in de corona-tijd, efficiënt te kunnen blijven doorzetten. Handig voor nu, maar ook in de toekomst zal een hybride vorm van op kantoor, thuis en onderweg de norm zijn in de communicatie.

Dit vereist dat de juiste hulpmiddelen aanwezig moeten zijn om dit te ondersteunen.
SilverCloud Computing heeft voor ZNWV de eerste drie vergaderkamers ingericht met MS-Team Yealink apparatuur.

Het stelt de medewerkers in staat om eenvoudig een teamsessie bij de wonen. Zowel voor medewerkers ter plaatse als op afstand.

Het vergadersysteem wordt mede uitgenodigd voor de vergadering. Aangekomen in de vergaderkamer is een eenvoudige klik op “join” voldoende om de vergadering te starten.

Beeldkwaliteit en audiokwaliteit is ingesteld op de kamer dus optimaal. 

Advies, installatie, adoptie en training als complete oplossing zorgt ervoor dat de systemen ook echt gebruikt worden. Ook een vergaderkamer of huddleroom inrichten? Neem contact met ons op. Bel 088 256 00 50.

Van kleine huddleroom tot grote vergaderruimte, SilverCloud weet precies welke apparatuur er nodig is om optimaal gebruik te maken van de ruimte.

Heeft u vragen? Neem contact op:

[contact-form-7 id=”44″ title=”Contactformulier”]