Vanaf de start van 365 licenties (10 jaar geleden) tot nu zijn de Microsoft 365-licenties uitgegroeid tot meer dan 300 miljoen licenties wereldwijd. In het afgelopen decennium is er doorlopend opnieuw geïnvesteerd door Microsoft om te voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten. Sinds de introductie van Microsoft 365 zijn er 24 nieuwe apps toegevoegd (waaronder Teams, PowerBI, en OneDrive) en meer dan 1400 nieuwe functies en mogelijkheden uitgegeven op drie belangrijke ontwikkelingen, namelijk:

  1. Communicatie en samenwerking
  2. Beveiliging en compliance
  3. AI en automatisering

Nieuwe prijzen per 1 maart 2022

Microsoft heeft te kennen gegeven haar prijsbeleid te wijzigen per 1 maart 2022. Deze wijziging omvat 2 elementen:

  1. Een prijsverhoging voor de meeste abonnementen waarbij de stijging afhankelijk is van het type abonnement. Microsoft geeft aan dat deze prijsstijging de eerste keer is sinds de start van de 365 licenties 10 jaar geleden.
  2. Prijsdifferentiatie tussen de kosten voor een jaarabonnement en een maandabonnement.  Hierbij geeft de laatste de vrijheid om maandelijks aan te passen, maar is aanzienlijk duurder. Een jaarabonnement of 3-jaar abonnement dient vooraf betaald te worden maar geeft naast een lager prijs ook een prijsgarantie tegen tussentijdse verhogingen.  De optie voor een maandabonnement is (en was) alleen mogelijk indien u de licentie afneemt bij een gecertificeerde Microsoft reseller zoals SilverCloud

Hoe kunt u zoveel mogelijk rendement halen uit uw 365 licenties tegen een zo laag mogelijk tarief?

SilverCloud is een gecertificeerde Microsoft reseller en biedt u hiermee dus de optie tot jaar- en maandabonnementen en elke combinatie daarvan.

De afweging welk type abonnement en de keuze voor maand of (multi)jaar is afhankelijk van de benodigde functionaliteit en de afweging tussen kosten en flexibiliteit. SilverCloud adviseert u graag om een zo voordelig mogelijke licentiestructuur voor u samen te stellen.

Ontvangt u graag ondersteuning bij het kiezen voor de juiste combinatie van 365-licenties?
Neem dan gerust contact met ons op door ons te bellen op 088 – 256 00 50 of een e-mail te sturen naar info@silvercloud.nl