ondernemen 2.0

met alle mogelijke gemakken

Verlies je veel uren door onnodige reistijd? Ben je meer bezig met het optrommelen van de juiste mensen dan je tijd hebt om echt goede gesprekken te voeren tijdens vergaderingen? Of heb je een vorm van virtueel vergaderen al geprobeerd, maar hapert de software of heb je problemen met de implementatie? Kies dan voor virtueel vergaderen van SilverCloud Computing en zet een streep door al die belemmerende factoren die een drempel vormen in jouw bedrijf.

Virtueel vergaderen is de volgende stap voor ondernemend Nederland. Er liggen veel kansen, besparingen en mogelijkheden om je business binnen korte tijd op te schalen. Bijvoorbeeld door virtueel vergaderen in te zetten om de internationale markt beter te bedienen, of mensen vanuit huis te laten werken en zo veel tijd en kosten te besparen. En met de oplossingen van SilverCloud Computing heb je alles wat je nodig hebt om direct te starten.

Waarom is virtueel vergaderen zo ontzettend populair?

Er zijn verschillende redenen waarom virtueel vergaderen zoveel aandacht krijgt. Het gaat vooral om het gemak en de besparing op tijd en kosten. Dat zijn drie factoren die het ondernemen aanzienlijk vergemakkelijken binnen jouw onderneming. Stel je eens voor dat je die eerste vergadering gewoon vanaf de keukentafel kunt doen, tijdens een vers kopje. En de tweede meeting met het kantoor in Antwerpen tijdens de treinreis naar kantoor, aangezien je toch meer dan een half uur reistijd hebt. Al voordat je plaatsgenomen hebt op jouw kantoor, heb je een flinke hap uit je takenlijst weggewerkt.

Virtueel vergaderen is overal inzetbaar. Het enige dat je nodig hebt, is een apparaat dat met internet verbonden is. Met onze software is een applicatie op je mobiele telefoon genoeg om direct virtueel een vergadering te starten. Voor fysieke vergaderruimtes hebben we grote schermen die we graag voor je monteren, zodat je hier direct gebruik van kunt maken. Zo hebben we een oplossing voor elke ondernemer én werknemer, iedere ruimte of locatie.

Virtueel vergaderen met héél de wereld

Reis je vaak door Nederland om zakenpartners en potentiële klanten te woord te staan? Of zit je zelfs regelmatig in het vliegtuig om internationale partners te spreken? Dan heb je ongetwijfeld gemerkt dat de kosten in de duizenden euro’s per jaar lopen en dat je complete dagen verliest. Tegelijkertijd wil je dat face-to-face contact absoluut niet kwijt. Een persoonlijk gesprek doet immers veel meer dan een mailtje of een mededeling ergens op een online whiteboard.

Het maakt niet uit of het gaat om contact met klanten, leveranciers, zakelijke partners of eigen personeel. Het zien van een gezicht is samen met non-verbale communicatie een belangrijke asset tijdens overleg en het tot actie aanzetten van anderen. Maar dat kan ook next-level. Wanneer je kiest voor virtueel vergaderen, heb je namelijk bijna alle voordelen van een face-to-face gesprek, zonder dat je heel de wereld over moet reizen. Bijna – want handen schudden wordt wel lastig natuurlijk.

Kost dit niet ontzettend veel tijd en moeite?

Implementatie van nieuwe systemen en werkwijzen kan zorgen voor irritatie, vooral omdat het veel tijd kost voordat alles eindelijk naar behoren werkt. SilverCloud Computing doet daar niet aan mee. We zorgen ervoor dat jij direct gebruik kunt maken van onze oplossingen op maat. Bijvoorbeeld door de implementatie voor onze rekening te nemen en coaching te geven over de werking. Maar ook door het onderhoud van je over te nemen en bereikbaar te zijn op het moment dat het even niet werkt zoals jij wilt. Op die manier kunnen we optimaal gebruiksgemak garanderen en weten we zeker dat we een oplossing kunnen bieden voor elke onderneming ter wereld.

Next-level bedrijfscommunicatie zonder ICT-er te hoeven zijn

Alles wat je nodig hebt:

  • laptop met (ingebouwde) camera
  • internetconnectie
  • een dongel

De stappen die je dan moet nemen:

  • Maak een reservering
  • Vul de gegevens in
  • ‘Join’ de conference

Je bent nu klaar voor de vergadering!

 

Wil jij ook gebruikmaken van next level virtueel vergaderen, maar wil je eerst zien wat je precies kiest? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek op maat. Aan de hand van jouw eisen kijken we welk systeem het beste bij jouw bedrijf past en wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard demonstreren we onze oplossingen graag. Hiervoor neem je contact met ons op via info@silvercloudcomputing.nl of het contactformulier op de website. Wij zorgen er vervolgens voor dat je bij ons een uitgebreide en heldere demonstratie krijgt van de mogelijkheden die interessant zijn voor jouw business. Je kunt ons ook bellen op 088 256 00 50 voor meer informatie of het direct boeken van een afspraak.

Is jouw onderneming klaar voor virtueel vergaderen en wil je tijd en kosten besparen en tegelijkertijd optimaal gebruiksgemak? Zet dan vandaag de eerste stap, zodat ook jouw bedrijf gebruik kan maken van next-level bedrijfscommunicatie.

Vraag een demonstratie aan

[contact-form-7 id=”336″ title=”Demonstratie_aanvraagformulier”]