Next-level

bedrijfscommunicatie

w

Is Huddle Room iets voor mijn organisatie?

Bel mij voor meer informatie →

Huddle room: meer doen met minder

Als ondernemer kom je tegenwoordig steeds vaker voor uitdagingen te staan, terwijl je eigenlijk vooral bezig wilt zijn met optimaal werken. Innovatieve samenwerkingen, binnen je bedrijf en met externe partners, spelen daar een belangrijke rol bij. Maar dát is niet altijd even vanzelfsprekend. Tenzij je gebruikmaakt van een huddle room natuurlijk, want met deze kleine online ontmoetingsruimte wordt meer doen met minder wel heel erg eenvoudig.

Wat is een huddle room en waarom is het onmisbaar?

Een huddle room is een virtuele vergaderruimte geschikt tot 6 personen. Vaak wordt er een centraal digitaal whiteboard gebruikt, om op die manier ook echt samen te kunnen werken aan een bepaald project. De huddle room vereist geen fysieke aanwezigheid; het maakt niet uit waar de deelnemers zich bevinden, zolang er een goede internetverbinding is, is alles in orde en kan er overlegd worden.

Daarmee zijn de voordelen direct duidelijk. Je kunt makkelijk vergaderen met de medewerkers die vanuit huis werken. Of de partners die in Japan en de Verenigde Staten zitten (al moet dan minstens één persoon een wekker zetten). De huddle room is dé manier om remote werknemers betrokken te houden bij het bedrijf, innovatieve samenwerkingen op te zetten over heel de wereld en aan te tonen dat jouw business ook daadwerkelijk met de tijd meegaat.

Met de huddle room wordt het opzetten van kleinschalige projectvergaderingen mogelijk, net als strategisch overleg met partners of het aansturen van projectgroepen. Zonder gedoe, zonder onnodige kosten en uiteraard ook zonder reistijd; iedereen kan gewoon meedoen vanaf kantoor, de keukentafel, het bed of het balkon.

Snelle besluitvorming

Het zien van non-verbale communicatie zorgt voor snelle beslissers.

Geen uren reistijd en fileleed

Wat een tijdwinst levert dat op.

Iedereen kan meedoen

Collega, klant of leverancier. Of je nou op een beurs in Shanghai staat of thuis aan de keukentafel werkt.

Bespaar op reiskosten

 Geen onnodige ritjes naar het hoofdkantoor.

Draag bij aan een beter milieu

Als het kan, laat je de auto staan.

Opzetten van innovatieve oplossingen

Veel ondernemers zijn op zoek naar innovatieve oplossingen om optimaal werken mogelijk te maken en de processen en het bedrijf zelf op te schalen. Maar lang niet elke ondernemer heeft de tijd, de kennis of de mensen om deze technologieën op te zetten of te onderhouden. Dat is waarom SilverCloud Computing dit graag voor je regelt.

Wij bieden alle mogelijke oplossingen en diensten aan, van het opzetten van slimme netwerken tot virtueel vergaderen mogelijk maken en van huddle room tot onderhoud aan de innovatieve systemen die jij binnen jouw onderneming in wilt zetten.

Breng jouw onderneming naar het volgende level

Wil je aan de slag met optimaal werken, vrijheid creëren binnen je onderneming en jouw business klaarmaken voor het volgende niveau? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag naar de innovatieve mogelijkheden die het beste binnen jouw onderneming en budget passen. We zetten graag alles voor je op zodat je binnen de kortste keren gebruik kunt maken van je eigen huddle room, zodat je alle thuiswerkers persoonlijk kunt instrueren of eindelijk eens echt kunt overleggen met alle partners in dezelfde virtuele ontmoetingsplek.

Bedrijfscommunicatie met Huddle Room

Virtueel vergaderen met gebruik van Huddle Room

Virtueel vergaderen is voor iedereen, maar in de vorm zoals wij die aanbieden perfect voor bedrijven vanaf 10 werknemers en meerdere vestigingen.

Ben je op zoek naar een snelle en efficiënte manier om ‘on the spot” met collega’s klanten en leveranciers te overleggen?

Zorg sector

Zorg sector

Industrie

Industrie

Financiële sector

Financiële sector

Word elke virtuele meeting weer blij verrast

Natuurlijk kun je zelf Zoom of Skype-for-business installeren en gebruiken. Maar wil je hier echt optimaal gebruik van maken, kies dan ook voor bijpassende hardware. Dan communiceer je pas echt next level.

Nooit meer van het kastje naar de muur

Iedereen kent wel zo’n situatie: je zit met een vraag en je collega’s sturen je van de een naar de ander. Maar je wilt graag NU antwoord. En dat kan! Stuur iedereen direct vanuit je Outlook-agenda een uitnodiging en ontmoet elkaar in jullie virtuele vergaderruimte.

Met plezier virtueel communiceren

Optimaal gebruiksgemak, wie houdt daar nou niet van? We leveren niet alleen de apparatuur, samen met jou zorgen we ervoor dat iedereen er ook gebruik van maakt. Door training, coaching en tutorials afgestemd op jullie behoefte

Je bepaalt zelf of je in beeld bent

Wil je wel meekijken, maar liever niet zelf in beeld? Dat kan. Kies voor de optie ‘beeld uit’.

Presentaties zonder zorgen

Nooit meer gedoe met kabeltjes die missen of een HDMI-aansluiting die niet werkt. Maak gewoon direct draadloos contact met het scherm. Wil een andere collega ook presenteren? Dat kan. Met een simpele druk op de knop neemt hij het scherm over.

 

Hoe werkt virtueel vergaderen

In fysieke vergaderruimtes wordt een groot beeldscherm opgehangen en een camera brengt de vergaderzaal in beeld. Ideaal als je wilt overleggen met meerdere mensen vanuit verschillende vestigingen. Afhankelijk van de grootte van je kamer, maak je ook gebruik van microfoon of soundbar.

Werkplekken worden niet vergeten. Op bureaus plaats je vaste telefoons met een ingebouwd beeldscherm. En natuurlijk zijn deze ook te koppelen aan je CRM-systeem. Zo krijgt klantcontact direct ook een extra dimensie.

Zit je in de trein en kun je niet hardop praten, maak dan gebruik van de chatfunctie. Een applicatie op je smartphone is zelfs al genoeg om deel te nemen aan een virtueel overleg.

Wil je cijfers of ideeën presenteren? Dat kan gemakkelijk draadloos! Maak jouw verhaal voor iedereen zichtbaar. En met de interactieve pen kan jouw collega op afstand informatie omcirkelen of onderstrepen. Of nog beter, samen passen jullie het document direct aan. Dat scheelt weer een actiepunt.

Brainstormsessies zonder geeltjes op de muur, maar met een digitaal whiteboard. Schuif aan in de vergaderruimte of spui je ideeën vanaf thuis.

Neem contact met ons op voor een uitgebreide uitleg.

Wat je van Silvercloud Computing kunt verwachten:

Demonstratie

Als je wilt weten wat er allemaal mogelijk is, vraag dan een demonstratie aan. Als je zelf research gaat doen naar hardware en software, zie je al snel door de bomen het bos niet meer.

Adviesgesprek

Wat heb jij nodig en op welke manier wil jij next-level bedrijfscommunicatie toepassen? Wij kunnen alles leveren. Begin gewoon klein – met een vergaderruimte en twee telefoontoestellen bijvoorbeeld –, merk dat het werkt en breid uit.

Implementatie

We komen natuurlijk zelf alle schermen en camera’s ophangen en zorgen voor installatie van de benodigde software.

Succes gegarandeerd

Een nieuwe manier van werken is altijd even wennen. Door actief betrokken te zijn, helpen wij jullie met deze cultuurverandering. En regelmatig even sparren over de mogelijkheden van next-level bedrijfscommunicatie doen we graag.

Beheer

Problemen met apparatuur of software? Waar mogelijk helpen wij op afstand, waar nodig komen wij langs.

Gemak

Hardware, software en diverse licenties. Voor welk merk of welke IT-oplossing je ook kiest, wij zijn jouw aanspreekpunt.

ONTDEK DE VOORDELEN

Vraag een demonstratie aan

Videoconferentie groeit met 20% op jaarbasis. En dat is niet voor niets. Ontdek jouw eigen voordeel.
Next-level bedrijfscommunicatie van SilverCloud Computing. Betaalbaar en gebruiksvriendelijk.

[contact-form-7 id=”336″ title=”Demonstratie_aanvraagformulier”]