Next-level

bedrijfscommunicatie

Next-level bedrijfscommunicatie: virtueel vergaderen

Wil jij vergaderen op een efficiënte manier? Wil je een interactieve presentatie geven aan de directie in Utrecht vanuit je tijdelijke werkplek vanuit huis? Ben je op zoek naar een manier om ‘on the spot’ en direct met alle betrokken collega’s, klanten en leveranciers te overleggen? Neem direct contact op met onze supportafdeling. Binnen 5 minuten weet je: 

✓ Welke mogelijkheden er zijn
✓ Wat de kosten zijn
✓ Wanneer je kunt starten

Virtueel vergaderen is het logische vervolg op bellen en face-to-face contact.

Accepteer de uitnodiging in je agenda, klik op JOIN en neem deel aan het overleg.

Snelle besluitvorming

Het zien van non-verbale communicatie zorgt voor snelle beslissers.

Direct in contact met elkaar

Wat een tijdwinst levert dat op.

Iedereen kan meedoen

Collega, klant of leverancier. Of je nou thuis aan de keukentafel of tijdelijk vanuit een hotelkamer werkt.

Bespaar op reiskosten

 Geen onnodige ritjes naar het hoofdkantoor.

Draag bij aan een beter milieu

Als het kan, laat je de auto staan.

Virtueel vergaderen

Virtueel vergaderen is een markt die naar je toe komt. Uiteindelijk doet iedereen mee. Wij zien het als de beste uitbreiding op bellen en face-to-face contact, niet als vervanging.

Wij geloven in de kracht van eenvoud en leveren technologie die past bij jouw wensen. Waarom moeilijk doen als communiceren juist zo makkelijk kan?

Next-level bedrijfscommunicatie

Next-level bedrijfscommunicatie

Virtueel vergaderen is voor iedereen, maar in de vorm zoals wij die aanbieden perfect voor bedrijven vanaf 10 werknemers en meerdere vestigingen.

Ben je op zoek naar een snelle en efficiënte manier om ‘on the spot” met collega’s klanten en leveranciers te overleggen?

Word elke virtuele meeting weer blij verrast

Natuurlijk kun je zelf Zoom of Skype-for-business installeren en gebruiken. Maar wil je hier echt optimaal gebruik van maken, kies dan ook voor bijpassende hardware. Dan communiceer je pas echt next level.

Nooit meer van het kastje naar de muur

Iedereen kent wel zo’n situatie: je zit met een vraag en je collega’s sturen je van de een naar de ander. Maar je wilt graag NU antwoord. En dat kan! Stuur iedereen direct vanuit je Outlook-agenda een uitnodiging en ontmoet elkaar in jullie virtuele vergaderruimte.

Met plezier virtueel communiceren

Optimaal gebruiksgemak, wie houdt daar nou niet van? We leveren niet alleen de apparatuur, samen met jou zorgen we ervoor dat iedereen er ook gebruik van maakt. Door training, coaching en tutorials afgestemd op jullie behoefte

Je bepaalt zelf of je in beeld bent

Wil je wel meekijken, maar liever niet zelf in beeld? Dat kan. Kies voor de optie ‘beeld uit’.

Presentaties zonder zorgen

Nooit meer gedoe met kabeltjes die missen of een HDMI-aansluiting die niet werkt. Maak gewoon direct draadloos contact met het scherm. Wil een andere collega ook presenteren? Dat kan. Met een simpele druk op de knop neemt hij het scherm over.

 

Hoe werkt next-level-bedrijfscommunicatie

In fysieke vergaderruimtes wordt een groot beeldscherm opgehangen en een camera brengt de vergaderzaal in beeld. Ideaal als je wilt overleggen met meerdere mensen vanuit verschillende vestigingen. Afhankelijk van de grootte van je kamer, maak je ook gebruik van microfoon of soundbar.

Werkplekken worden niet vergeten. Op bureaus plaats je vaste telefoons met een ingebouwd beeldscherm. En natuurlijk zijn deze ook te koppelen aan je CRM-systeem. Zo krijgt klantcontact direct ook een extra dimensie.

Zit je in de trein en kun je niet hardop praten, maak dan gebruik van de chatfunctie. Een applicatie op je smartphone is zelfs al genoeg om deel te nemen aan een virtueel overleg.

Wil je cijfers of ideeën presenteren? Dat kan gemakkelijk draadloos! Maak jouw verhaal voor iedereen zichtbaar. En met de interactieve pen kan jouw collega op afstand informatie omcirkelen of onderstrepen. Of nog beter, samen passen jullie het document direct aan. Dat scheelt weer een actiepunt.

Brainstormsessies zonder geeltjes op de muur, maar met een digitaal whiteboard. Schuif aan in de vergaderruimte of spui je ideeën vanaf thuis.

Neem contact met ons op voor een uitgebreide uitleg.

Wat je van Silvercloud Computing kunt verwachten:

Demonstratie

Als je wilt weten wat er allemaal mogelijk is, vraag dan een demonstratie aan. Als je zelf research gaat doen naar hardware en software, zie je al snel door de bomen het bos niet meer.

Adviesgesprek

Wat heb jij nodig en op welke manier wil jij next-level bedrijfscommunicatie toepassen? Wij kunnen alles leveren. Begin gewoon klein – met een vergaderruimte en twee telefoontoestellen bijvoorbeeld –, merk dat het werkt en breid uit.

Implementatie

We komen natuurlijk zelf alle schermen en camera’s ophangen en zorgen voor installatie van de benodigde software.

Succes gegarandeerd

Een nieuwe manier van werken is altijd even wennen. Door actief betrokken te zijn, helpen wij jullie met deze cultuurverandering. En regelmatig even sparren over de mogelijkheden van next-level bedrijfscommunicatie doen we graag.

Beheer

Problemen met apparatuur of software? Waar mogelijk helpen wij op afstand, waar nodig komen wij langs.

Gemak

Hardware, software en diverse licenties. Voor welk merk of welke IT-oplossing je ook kiest, wij zijn jouw aanspreekpunt.

ONTDEK DE VOORDELEN

Vraag een demonstratie aan

Videoconferentie groeit met 20% op jaarbasis. En dat is niet voor niets. Ontdek jouw eigen voordeel.
Next-level bedrijfscommunicatie van Silvercloud Computing. Betaalbaar en gebruiksvriendelijk.

[contact-form-7 id=”336″ title=”Demonstratie_aanvraagformulier”]